Tunnel Greenhouse

Katrangan singkat:

Tipe:Griya ijo Taman

Pembeli komersial:Toko Khusus, Toserba, Pasar Super, Toko Serbaguna, Toko Diskon, Toko E-commerce

mangsa:Kabeh-Musim

Ruang Kamar:njobo

Pilihan Ruang Kamar:Nyokong


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Tipe: Griya ijo Taman
Pembeli Komersial: Toko Khusus, Toserba, Pasar Super, Toko Serbaguna, Toko Diskon, Toko E-commerce
Mangsa: Kabeh-Musim
Ruang Kamar: Ing njaba ruangan
Pilihan Ruang Kamar: Dhukungan
Pilihan wusana: Ora Dhukungan
Pilihan Holiday: Ora Dhukungan
Panggonan Asal: Jiangsu, China
Jeneng merek: Ningdi
Nomer Model: TMG-GH2020
Bahan Rangka: Logam
Tipe Logam: Baja

Rangka Finishing: Dilapisi bubuk
Tekanan Diobati Tipe Kayu: Diobati Panas
Fitur: Gampang Dirakit, ECO FRIENDLY, Sumber Dianyari, Anti banyu
Gaya: Ekonomi
Ukuran: W6 x L6 x H3 (m) / W20 x L20 x H10 (ft)
Dhuwur reresik tembok Pundhak: 1.25 m / 4.1ft
Pintu gulung ngarep: W1.1 x H2 (m) / W3.6 x H6.6 (ft)
Jarak Teluk: 59''
Penutup:: Leno jala anyaman tutup terpal bening,
Rangka: Tabung Baja Galvanis
Transmisi cahya: ≥ 88%
angin munggah: 75 mph

Kaluwihan saka Shelter Kita

1. struktur baja galvanis panas dip, stabil, intensitas dhuwur.
2. Ora ana desain struktur kutub interior, menehi 100% panggunaan ruang interior.
3. gaya Majelis tanpa TCTerms welding.
4. Efektivitas anti-karat sing apik, desain khusus lan materi sing berkualitas tinggi.
5. resistensi tuwa sing apik, umur dawa, gampang ngumpul.
6. sertifikat TUV lan SGS.

Jeneng produk

20' x 20' rumah kaca baja galvanis

Item No.

TMG-GH2020

Jembar

6m (20')

dawa

6m (20')

Dhuwur Ridge

3m (10')
Pigura Tabung baja
Kain Leno mesh anyaman tutup terpal bening, 12mil, 180gsm
Pintu gulung ngarep W1.1 x H2 (m) / W3.6 x H6.6 (ft), Jendhela bolong gulung gedhe ing sisih loro

Fitur

Anti banyu, tahan UV, kanthi sifat ngresiki dhewe
Spasi teluk 59''
Transmisi cahya ≥ 88%
Packing Kothak kayu sing kuwat
Muat ing wadhah 32 unit kanggo wadhah 20GP, 80 unit kanggo wadhah 40HQ
Angin munggah 75 mph
beban salju 30 PSF

Jinis Rumah Kaca Terowongan Murah Tomat Pertanian Plastik

Trowongan dhuwur

Tuwuh ing trowongan sing dhuwur, nyedhiyakake cara sing gampang lan larang regane kanggo nggawe kontrol sing luwih gedhe ing lingkungan sing tuwuh lan nambah musim tuwuh.Becik kanggo sayuran, woh-wohan cilik, kembang potong lan liya-liyane, struktur kasebut bakal ningkatake asil panen, kualitas lan bathi nganti 50%.Setel papan perlindungan sing tuwuh lan pilih tutup dhewe nganggo salah sawijining pigura kadhemen, utawa tuku trowongan sing dhuwur kanggo ngontrol suhu lan nglindhungi saka angin, udan, penyakit lan hama.

Trowongan dhuwur minangka cara sing apik lan gampang kanggo nambah asil panen.Sing paling penting, dheweke ngluwihi musim tanam.Kanthi nglindhungi tanduran saka unsur lan nyediakake insulasi, lemah mbutuhake wektu luwih suwe kanggo beku ing jero trowongan dhuwur lan karusakan Frost suda kanggo ekstra 3 kanggo 4 minggu ing saben pungkasan mangsa akeh.Iki ngidini petani wiwit nandur luwih awal lan panen luwih suwe.Tanduran sing ditanam ing terowongan sing dhuwur uga luwih sehat tinimbang tanduran sing ditanam ing lapangan;trowongan dhuwur nglindhungi tetanduran saka angin, ngurangi kaku lan bisa mati fotosintesis.Salajengipun, trowongan dhuwur nyegah udan nyopir sing mbebayani, ngidini sampeyan njaga tingkat kelembapan sing cocog lan konstan kanthi sistem irigasi sampeyan dhewe.Trowongan dhuwur uga nyuda tenaga kerja sakabèhé.

Pemanasan lemah, perlindungan angin lan udan, lan suda tenaga kerja lan biaya operasi ora mung keuntungan saka trowongan dhuwur.Ing lapangan, penyakit, serangga, hama lan satwa bisa ngancam panenan sampeyan.Kabeh faktor mbebayani iki suda banget dening trowongan dhuwur.Kanthi ngontrol kelembapan, srengenge lan panas ing terowongan sing dhuwur, sampeyan bakal entuk keuntungan saka pametumu sing luwih enak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: